Mojo-banneri 2020

Jari Sarasvuon Mojo-podcastit antavat elinvoimaa ja ajattelun aminohappoja

Mr. Mojo Risin’… Mr. Mojo Risin’…

Muistatko Jim Morrisonin ja Doorsin biisin L.A. Woman? On komea ralli näin liki viiden vuosikymmenen jälkeenkin.

Morrison ehti vaeltaa hiilikierron tällä puolella vain 27 vuotta – mutta jätti lähtemättömän jäljen. Morrisonin Mojo virtasi vähän liiankin vuolaasti.

Mutta mitä se Mojo on? Mojo on elämänvoimaa – mahtia muotoilla todellisuutta.

Ilman Mojoa ei tule mistään mitään. Kuten Äiti Teresa totesi, nykyajan spitaali on vieraantuneisuus. Jos ei ole valppaana, ihminen hukkuu maailman kohinaan ja kadottaa yhteyden tarkoitukseensa.

Jotta voisimme taistella vieraantuneisuutta vastaan, tarvitsemme luovuutta ja kykyä synnyttää taianomaisia tuloksia tylsäksi käyneestä arjen tahkoamisesta. Tarvitsemme mojoa, energiaa ja viisautta kääntää pelin kulku.

Mojo-podcastit auttavat sinua pysymään polulla – tai palaamaan sille, kun siltä vääjäämättä tipahtaa pois.

Mojo-podcastien taika on peripateettisessa pohdiskelussa

Mojo-ohjelmat ovat peripateettista pohdintaa. Ai että mitä? Auditiivista ambulaatiota. Suomeksi ääneen kävelyä.

Mä pakkaan aamuisin reppuuni tallentimen, lyön mikrofonin naamaan ja singahdan raittiiseen ulkoilmaan. Enkä ole tämän kävelyharrastukseni kanssa yksin.

Ihmiskunnan legendat ovat tyypillisesti kävelijöitä. Googlaa ”famous walkers”, niin saat aikamoisen listan. Niin taitelijat, tieteentekijät, tutkijat, kirjailijat, keksijät, bisnesnerot, filosofit, säveltäjät kuin matemaatikotkin harrastivat ambulaatiota. (Antiikissa suosituin arkiharrastus oli kuljeskelu kiinnostavassa seurassa.)

On hyvä kävellä, varsinkin aamuisin. Kävellessä verenpaine laskee, dementia vetää hupun silmille vasta vanhempana, unesta tulee syvempää ja palauttavampaa, luut lujittuvat, syövät ja diabetes odottavat pidempään vuoroaan, erilaiset kolotukset ja kivut lievenevät, masennus hellittää ja luovuus alkaa kukkia. Älä minua usko. Usko asiaan perehtyneitä tutkijoita.

Lähdetkö mun kanssa lenkille?

Mojo-ohjelmien myötä tarjoan sulle itseäni lenkkitoveriksi. Valmistelen sinulle peripateettisen pohdinnan milloin mistäkin kiinnostavasta ja yllättäen myös hyödyllisestä aiheesta.

Otat kännykän lenkille mukaan ja kuuntelet kuulokkeistasi, kun askeleemme, hengityksemme ja ajatuksemme ensin synkronoituvat, sitten nostavat tasoaan.

Mojo Mornings -ohjelma on toistaiseksi tauolla, mutta kun täytät alla olevan lomakkeen, saat tiedon kun ohjelma jatkuu.

Tuhannet ja tuhannet kuulijat ovat jo havainneet tän toimivaksi. Tule sinäkin mukaan.

Mojo-ohjelmia on kolmenlaisia

mojomorningsbanneri

Mojo Mornings – ihmisyyden ihmeen tutkiskelua

Tästä kaikki sai alkunsa. Jos et vielä ole asiaan törmännyt, kerrataan hetki historiaa.

Mun leuka leikattiin. Piti opetella puhumaan uudestaan. Syntyi puolivahingossa ilmiö nimeltä #Aamulenkki. Muotokokeilusta lähtenyt ohjelma muuntui lopulta mahtiaamuiksi – Mojo Mornings.

Uusi Mojo Mornings -jakso ilmestyy aina maanantaisin – mutta vain aamupäivän ajaksi! Mojo Mornings -jaksot ovat kuultavissa maanantaisin kello 04–12 välisenä aikana.

Jos haluat lähteä Mojo-lenkeille mukaan, sun täytyy täyttää tällä sivulla oleva lomake.

Ennen jokaista Mojo-aamua saat edeltävänä iltana sähköpostiisi virityksen. Sen kirjoittaa Paavilaisen Jyri, ja kuulijapalautteen perusteella kombinaatio on lyömätön: Jyri virittää, sinä valmistelet unessa ja minä vivutan sun tilaisuudet tuloksiksi aamukävelyn loitsuilla.

Toimii. Oikeasti toimii. Tämän tietävät tuhannet ja tuhannet omasta kokemuksestaan.

Ihmeet tilataan iltaisin ja ne toimitetaan aamuisin.

(Jos et luota tuhansien tilaajien arvostelukykyyn, alla on maistiaisjakso.)

Tämä on ainoa Mojo Mornings -jakso, joka on jäänyt vapaasti internetiin ihmisten ihmeteltäväksi. Kuuntele, ja jos haluat tätä lisää joka viikko, täytä tämän sivun lomake.

Mojo Mornings -ohjelmat toimitetaan maksuttomasti niille, jotka ovat Mojo-meililistalla mukana. Jos et vielä ole, täytä tämän sivun lomake.

Kaikki tähän asti julkaistut Mojo Mornings -jaksot löytyvät myös Mojo Mornings -kirjastosta.

Business Mojo – malleja johtamiseen ja liiketoimintaan

mojobusinessbanneri

Olen joskus kainostellut puhua bisneksestä ja rahasta niin suoraan kuin haluaisin. En enää.

Business Mojo on yksityispodcast sellaisille yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat inspiroida ihmisensä uudelle tasolle, muotoilla liiketoimintaansa mahdollisuuksista käsin ja tuottaa asiakkaille niin paljon lisäarvoa, että katteet nousevat kohisten.

Luvassa on tutkimuksiin ja tosielämän testeihin pohjautuvia malleja markkinoinnista, myynnistä, prosesseista, kulttuurista ja muusta ratkaisevan tärkeästä.

Tutustu Business Mojo -ohjelmaan ja tilaa kuunteluoikeus!

Mojo Family – tarinoita laajennetusta perheestäni laajennetulle perheelleni

mojofamilybanneri

Elämäni on monin tavoin siunattua – mutta siunauksista suurin on tietenkin ne ihmiset, joiden kanssa olen saanut päiviäni viettää. Työkavereita, yrittäjiä, artisteja, ystäviä, tuttavia, menestyjiä, underdogeja, valtavia romahduksia ja jälleenrakennuksia...

Kyllä ihmiset ovat elämän suola.

Ja ihmisten elämiä pitää juhlistaa! Me suomalaiset olemme turhan harvoin myötäonnellisia ja kauttailoisia. Mieti, mitä tapahtuisi, jos joka päivä tai edes joka viikko puhuisit jostakin sinulle tärkeästä ihmisestä hyvää hänen selkänsä takana?

Mojo Family -ohjelma on tarkoitettu laajennetulle perheelleni – eli niille ihmisille, joiden elämää olen saanut koskettaa Trainers' House -urani tai Strongholdissa tehdyn työn kautta.

Tämä ohjelma kertoo mun laajennetusta perheestä – ja se on tarkoitettu mun laajennetulle perheelle.

 

Älä jää hyvästä paitsi – Liity tuhansien #MojoMornings-kuuntelijoiden joukkoon (saat tiedon, kun ohjelma palaa tauolta)!