kulttikonebanneri

Kulttikoneen avulla teet yrityskulttuurista ylivoimaisen rekrytointivaltin

Kulttiyrityksiä on ollut aina – ja tulee aina olemaan. Nämä yritykset saavat riveihinsä intohimoisia työntekijöitä sekä asiakkaikseen innokkaita faneja, jotka levittävät ilosanomaa yrityksestä vapaaehtoisesti ympärilleen.

Strongholdin Kulttikone-palvelu nostaa esiin teidän yrityksestänne ne asiat ja ihmiset, jotka tekevät juuri teistä erityisen.

Pitävätkö nämä asiat teidän yrityksessänne paikkansa:

  • Jos asiakkaat tietäisivät, miten osaavia ja innostuneita ihmisiä teillä on töissä, liiketoiminta rullaisi paremmin
  • Jos ihmiset näkisivät, miten hyvä porukka ja meininki teillä on, hyvät ihmiset pyrkisivät teille töihin
  • Jos ihmiset ymmärtäisivät, miten hieno kulttuuri teillä on ja miten arvokasta työtä teette, he jaksaisivat arjen aherruksessa paremmin

Jos vastaus mihin tahansa oli "kyllä", Kulttikone auttaa.

 

Miksi Kulttikone toimii?

"People don't care about the company they work for. They care about the company they join."

Marcus Buckingham

Parhaat työntekijät hakeutuvat töihin yritykseen, jonka tarina kiinnostaa heitä. Parhaat työntekijät lähtevät pois, koska he pettyvät siihen, että heille annetut lupaukset eivät toteutuneetkaan.

Kulttikoneen avulla houkuttelet juuri teidän kulttuuriinne sopivia työntekijöitä, joista tulee uskonsotureita – ei palkkasotureita. Lisäksi herätät nykyisissäkin työntekijöissä eloon sen saman inspiraation liekin, joka heitä joskus muinoin innosti.

Ihmiset ovat kyllästyneet pintakiiltoon ja muoviseen tosiasioiden kaunisteluun

Oletko lukenut tai katsonut yritysten markkinointimateriaaleja ja pohtinut, uskooko tätä roskaa kukaan?

Meitä pommitetaan niin monilla kaunistelluilla ja ulkokullatuilla markkinointiviesteillä, että olemme oppineet ohittamaan liian täydellisiltä tuntuvat markkinointiväitteet automaattisesti.

Kulttikone toimii, koska se perustuu totuuteen. Kulttikone tuo yrityksesi ihmiset ja kulttuurin esiin inhimillisesti – sellaisina kuin ne parhammillaan jo tänä päivänä ovat. 


Jatketaanko keskustelua elävässä elämässä?

Jos Kulttikone kuulostaa kiinnostavalta, sovitaan treffit. Tulemme mielellämme näyttämään esimerkkejä Kulttikone-toteutuksista ja keskustelemaan juuri teidän tilanteestanne. Täytä alla oleva lomake, niin kalenteroidaan kohtaaminen.