Mainemegafoni

Sisältömarkkinointi toimii vain, jos sisältöä syntyy. Mitä jos saisit 20 laadukasta sisältöaihiota puolessa päivässä?

Maine auttaa monessa asiassa. Jos olet tunnettu asiantuntija, kaupalliset keskustelut sujuvat jouhevammin, koska luottamus asiakkaan ja sinun välillä syntyy nopeammin. Jos yrityksenne tiedetään osaavaksi, liiketoiminnan kasvua on vaikea estää.

Monesti ongelmana on kuitenkin se, että maineen kasvattaminen edellyttää kovaa työtä. Sisältö ei synny itsestään, ja etenkin asiantuntijoilla sisällöntuotanto tipahtaa helposti kakkosprioriteetin tehtäviin. Ja sitä kiireellisempää tekemistä riittää aina.

Entä jos saisit yrityksenne parhaista asiantuntijoista irti 20 julkaisuvalmista videota puolessa päivässä?

Mainemegafonin avulla tämä on mahdollista.

Miten palvelu toimii?

Mainemegafoni toimii video ensin -periaatteella. Usein ajatellaan, että video on sisältömarkkinoinnissa kallis formaatti, mutta itse asiassa se on paljon kirjoittamista kustannustehokkaampi viestintäkeino.

Lähes jokainen asiantuntija osaa puhua itselleen tärkeistä ja kiinnostavista asioista, mutta vain aniharva osaa kirjoittaa mitään sellaista, mitä joku toinen haluaisi lukea.

Tai jos kirjoittaminen onnistuukin, yhden blogisisällön ideointiin ja tuottamiseen voi tuhertua helposti puoli päivää.

Entä jos samalla ajankäytöllä saisitkin 20 videota, joista kukin sisältää blogin ydinajatuksen?

Mainemegafoni toimii näin:

  1. Varaamme kuvauspäivän. Näin asiantuntijasi voidaan velvoittaa kalenterikutsulla osallistumaan sisällöntuotantoon. (Kultakin asiantuntijalta menee aikaa kuvauksiin noin tunti. Asiantuntijoita on hyvä ottaa mukaan ainakin 3–4.)
  2. Me haastattelemme asiantuntijat puhelimitse ennen kuvauksia. Tähän menee kultakin asiantuntijalta noin puoli tuntia.
  3. Tuotantotapamme ja meidän itse laatimamme ainutlaatuinen kuvausmenetelmä varmistaa sen, että asiantuntija on videolla luonteva ja hurmaava.
  4. Kaksi viikkoa kuvauksista sinulla on käytössäsi 20 kappaletta julkaisuvalmiita videoita, joihin saat täyden käyttöoikeuden.
Haluatko tietää lisää Mainemegafoni-palvelusta? Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.