stronghold-nelio-violetti

Jari Sarasvuon suosituin verkkovalmennus käynnistyy jo seitsemättä kertaa

#PVTT7 – Puolita vitutus, tuplaa tulokset

 

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Olisiko nyt oikea aika luopua vanhasta ja rakentaa tilalle jotain uutta ja parempaa?

Jos vähennät vitutusta, tulosten tuplaamisesta tulee todennäköisempää

Ystäväni, elämä on luopumista.

Jotta pääsisit eteenpäin ja voisit astua kohti parempaa tulevaisuutta, täytyy ensin päästää irti vanhasta. Aivan kuten tikapuita kiivetessä pitää päästää irti alemmasta puolasta, jotta voisi tarrata tukevasti seuraavaan.

Yli 25 vuotta kestäneen yrittäjäurani aikana olen tehnyt paljon valmennuksia. Osa niistä on ollut onnistuneita. Jotkut jopa erinomaisia. Harva niistä on noussut niin vaikuttavaksi ja hämmästyttäväksi kuin ensimmäinen verkkovalmennukseni, Puolita vitutus, tuplaa tulokset.

Yllä olevalla videolla kerron sinulle tarkemmin, miten PVTT syntyi, ja mihin sen metodin vaikuttavuus perustuu. Todettakoon tässä vain se, että metodi todellakin toimii. Siitä on todisteena yli 2 500 tyytyväistä asiakasta kuudella aiemmalla kierroksella.

PVTT-valmennuksesta on tullut ihmeellinen menestystarina. Ihmiset ovat todenneet sen niin arvokkaaksi, että he ovat ostaneet saman valmennuksen kahteen, kolmeen – tai jopa neljään – kertaan. PVTT-heimolla on ollut osallistujien elämissä häkellyttäviä vaikutuksia.

Seuraava PVTT-kierros – jo seitsemäs – käynnistyy sunnuntaina 1.11.2020. Toimi ajoissa, niin et jää paitsi elämäsi matkasta.

Jos sinä haluaisit päästää irti menneisyyden painolastista ja kohdentaa vapautuvat voimavarat johonkin viisaampaan – tule mukaan valmennukseen.

Voit tutustua tällä sivulla valmennuksen sisältöön ja metodiikkaan. Luotan, että tästä valmennuksesta on sinullekin hyötyä.

Ja jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi viimeistä senttiä myöten.

Tee hyvä päätös.

jarisi

 

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.


pvtt4-sales-pv.png


Eivätkö tärkeät asiat suju?

Tuntuuko siltä, että pitäisi saada aikaan enemmän? Että elämän pitäisi olla parempaa? Stressikuormaa kerryttävät ajatukset ja olosuhteet syövät voimavaroja järkevästä tekemisestä. Sama alatyyliin: vitutus estää virtausta.

Omat ajatukset, menneisyyden painolasti ja tulevaisuuden harhat synnyttävät väsyä, vieraantuneisuutta ja vitutusta, joka vähentää voimavaroja.

On tullut aika päästää irti siitä, joka ei enää palvele. On tullut aika puolittaa vitutus.

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.


pvtt4-sales-tt.png


Kevyemmällä repulla taivallat pidemmälle

Kun saat lisää happea arkeen, kaikesta tulee helpompaa. Puolisosta tulee viehättävämpi, työkavereista älykkäämpiä ja ystävistä kärsivällisempiä ja empaattisempia.

Kun kevennät stressikuormaa ja kippaat repusta turhat kivet pois, sinulla on paitsi enemmän energiaa, myös kirkkaampi kuva siitä, mihin tuo vapautunut energia kannattaa kanavoida.

Kun maailma ahdistaa vähemmän, elämä alkaa virrata.

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli et koe, että PVTT7 – Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus on vähintään hintansa arvoinen, palautamme rahasi takaisin täysimittaisina. Takuu on voimassa 30 päivän ajan valmennuksen käynnistymisestä.

PVTT on puolen vuoden mittainen muutosmatka

 

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.

Puolita vitutus, tuplaa tulokset on verkkovalmennus. Kerran viikossa saat sähköpostiisi tiedon uuden jakson julkaisusta.

Katselet muutaman minuutin videon, luet kirjeaineiston ja muotoilet omaa elämääsi helppokäyttöisen ladattavan työkalun avulla.

Oman, itsenäisen työsi lisäksi jaat kokemuksiasi ja tuntemuksiasi toisten valmennettavien kanssa. Saat heiltä tukea, ideoita, inspiraatiota ja matkaseuraa.

Pääset halutessasi myös mukaan PVTT7-heimon Facebook-ryhmään, jonka ansiosta positiivinen elämänmuutoksesi jatkuu todennäköisemmin myös niissä hetkissä, kun elämän entropiavoimat alkavat jarruttaa vauhtia.

 

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.

 

PVTT käsittelee kaikkea, mikä on elämässä tärkeää

pvtt-jaksot-osa-1.jpgpvtt-jaksot-osa-2.jpgpvtt-jaksot-osa-3.jpgpvtt-jaksot-osa-4.jpgpvtt-jaksot-osa-5

 

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.

 

PVTT-matkaa tehdään yhdessä

 

Tämän valmennuksen taika ei ole siinä, että minulla olisi jokin maaginen mahti tai viisaus muuttaa ihmisten elämiä. Toki aineistokin on asiakaspalautteen mukaan "upea ja todella kattava", ja tehtävät "mielenkiintoisia, toimivia ja käytännöllisiä".

Se varsinainen taika on siinä, että joukko ihmisiä pysähtyy omilla tahoillaan tutkimaan omaa elämäänsä (toki aineiston virittämänä), ja sen jälkeen he kerääntyvät keskustelemaan siitä, mitä he havaitsivat.

Tämä toistuva pysähtynyt yhteinen pohdiskelu johtaa läpimurtoihin. Niin se on johtanut kaikilla viidellä aiemmalla kierroksella, ja olen täysin vakuuttunut, että niin käy nytkin.

 

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.

UUTTA! Livesessio kerran kuussa

pvtt7-qa

Viime PVTT-kierroksen jälkeen pyysimme asiakkailta palautetta. Moni toivoi tukea polulla pysymiseen koko valmennuksen ajan. Te pyydätte, me toimitamme.

Strongholdin sisältöpää, Yle Puhe -monologien ja aamulenkkien tuottaja Jyri Paavilainen järjestää valmennuksen ajan kerran kuussa live-session, jossa sinä pääset kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä tai jakamaan omia huoliasi.

Jyrin tyyli on maadoittava ja turvallinen, ja näissä Q&A-sessioissa voit rauhassa pohtia niitä asioita, jotka ovat käynnissä juuri sillä hetkellä omassa elämässäsi. Kuukausittainen rytmi auttaa sinua pysymään polulla – tai pääsemään takaisin polulle, jos huomaatkin harhautuneesi siltä pois.

Katso asiakkaiden kokemuksia PVTT-verkkovalmennuksesta

 

PVTT7 – Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus maksaa 

295 € (sis. alv)

 

Valmennuksen ilmoittautuminen on päättynyt.

2500+

Tyytyväistä PVTT-asiakasta

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -menetelmä on tosielämässä testattu ja hyväksi todettu.