Stronghold Sukseen rekisteriseloste

Vapaamuotoinen, epävirallinen versio:

Tarjoamme rekrytointi- ja markkinointipalveluita yrityksille, joilla katsomme olevan jotain hyödyllistä annettavaa asiakkailleen.

Jotta voimme tavoittaa potentiaaliset asiakasehdokkaat, pidämme sähköpostirekisteriä ihmisistä, jotka ovat itse antaneet meille markkinointiluvan. Toisin sanoen toimitamme ihmisille sellaisia sisältöjä, jotka ovat tilanneet – tai jotka meidän parhaan arviomme mukaan voisivat olla heille hyödyllisiä ja ilahduttavia.

Sivustomme ja erinäiset laskeutumissivustomme hyödyntävät myös selaimesi evästeitä – eli niitä värkkejä, joiden takia sinun ei esimerkiksi tarvitse joka kerta kirjautua verkkopalveluihin erikseen.

Mikäli tämä on sinulle ongelma, voit koska tahansa erota listoilta joko sähköpostien alla olevalla ns. unsubscribe-linkillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi.

Emme missään olosuhteissa myy tietojasi eteenpäin. Käyttämämme järjestelmät ovat tietoturvallisia.

Virallinen versio: Stronghold Suksee Oy:n rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Stronghold Suksee Oy (Y-tunnus  2744390-1)

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Arto Siurua
Toimitusjohtaja, Stronghold Suksee Oy
Puhelinnumero: 040 132 6622
Sähköpostiosoite: arto.siurua@stronghold.fi 

3. Rekisterin nimi

Stronghold Sukseen ja sen asiakasyritysten palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi joko eroamalla sähköposteissa olevilla ns. opt-out-linkeillä tai ilmoittamalla toiveensa Strongholdin asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:

– Nimi
– Käyntiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Tilaustiedot
– Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Pääasiallisesti Strongholdin rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta informaatiota esimerkiksi pdf-raporttien, videoiden tai webinaarien muodossa. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Strongholdin (tai Strongholdin asiakasyritysten) suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua Strongholdin sähköpostilistoilta.

Stronghold voi vallitsevien lakien sisällä markkinoida myös yhteistyökumppaneidensa asiakkaille, joille markkinointiin yhteistyökumppaneilla on lupa. 

7. Tietojen luovutus

Stronghold Suksee Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 

Tämä rekisteriseloste on päivitetty 12.2.2019 klo 15:00.