Rekisteriseloste

SUOMENKIELINEN TIIVISTELMÄ

Strongholdin tarkoitus on auttaa suomalaisia työntekijöitä ja ammattilaisia elämään tyydyttävämpää, palkitsevampaa elämää niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin. Yksi isoimpia vipuja tämän mahdollistamiseksi on valmennus, eli neuvoja niiltä, jotka jo osaavat sen, mistä Strongholdin asiakkaat haaveilevat.

Jotta sinulla olisi mahdollisuus tutustua valmennuksiimme mahdollisimman perusteellisesti ja tehdä sinua hyödyttäviä päätöksiä, kerromme valmennuksistamme – erityisesti sähköpostin välityksellä. Tätä kutsutaan markkinoinniksi. Jotta markkinointi olisi mahdollista, tarvitsemme rekisterin, eli yksinkertaisesti paikan tietojesi (kuten sähköpostiosoitteesi) säilyttämiseksi.

Ymmärrämme, että joskus tilanteet voivat muuttua, etkä enää halua vastaanottaa Strongholdin viestintää. Tämä on täysin ok, ja voit koska tahansa erota listoiltamme sähköpostien alaosasta löytyvän ns. opt-out-linkin kautta. Voit myös lähettää asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@suksee.fi) viestin, jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestejämme.

VIRALLINEN VERSIO: Strongholdin rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Causa Prima Oy (Y-TUNNUS 1756476-9)

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Arto Siurua
Head of marketing
Puhelinnumero: 040 132 6622
Sähköpostiosoite: arto.siurua@suksee.fi

3. Rekisterin nimi

Strongholdin palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi joko eroamalla sähköposteissa olevilla ns. opt-out-linkeillä tai ilmoittamalla toiveensa Strongholdin asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:

– Nimi
– Käyntiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Tilaustiedot
– Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Pääasiallisesti Strongholdin rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta informaatiota esimerkiksi pdf-raporttien, videoiden tai webinaarien muodossa. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Strongholdin suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua Strongholdin sähköpostilistoilta.

Suksee voi vallitsevien lakien sisällä markkinoida myös yhteistyökumppaneidensa asiakkaille, joille markkinointiin yhteistyökumppaneilla on lupa. 

7. Tietojen luovutus

Stronghold Suksee Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tämä rekisteriseloste on päivitetty 23.10.2017 klo 11:28

Yhteystiedot  |  Toimitusehdot  |  Rekisteriseloste  |  Yksityisyydensuoja
© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.