Haluaisitko virittäytyä alkavaan viikkoon uusien ajatusten merkeissä?

Liity Strongholdin sunnuntaikirjeen yli 40 000 tilaajan joukkoon.

Tykkäätkö saada sähköpostia? En minäkään. Tykkäätkö lähettää sähköpostia? En minäkään useimmiten.

Paitsi että Strongholdin sunnuntaikirjeestä tykkään. Ja palautteen perusteella niin tykkäävät nekin, jotka sen inboxiinsa joka sunnuntaiaamu saavat. 

"Kiitos Jyri. Erinomaista työtä. Yksi suurimmista syistä, miksi tykkään kuunnella (ja lukea) Sarasvuon (ja nyt sinunkin) juttujasi, on se, että itselläni ei riitä aika etsiä verkon ja kirjastojen loputtomasta valikoimasta hyviä lähteitä. Te tunnutte osaavan sen ja olette näin luoneet minusta addiktin. Hyvässä mielessä."

Mitä sunnuntaikirje sisältää?

Jokaisessa sunnuntaikirjeessä saat viikonlopun (toivottavasti) rauhallisimman päivän täytteeksi luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa. Joskus mukana saattaa olla jotain meidän tuottamaamme sisältöä, useimmiten kirjeeseen päätyy kiinnostavimpia internetistä löytyviä sisältöjä.

Aihepiirit vaihtelevat ihmisyydestä työelämään, johtamisesta markkinointiin ja satunnaisuuksista sielunhoitoon. Siis sellainen sekalainen kokoelma ajattelun aminohappoja, joiden avulla elämään tulee kenties jotain uutta ja inspiroivaa.

Alennuksia Stronghold Sukseen verkkovalmennuksista

Joka kuukausi Strongholdin verkkovalmennuskatalogista valitaan kaksi valmennusta, joista sunnuntaikirjeen tilaajat saavat 30 prosentin alennuksen. Tämä alennus on tarjolla vain kirjeen tilaajille.

Lisää tilaajapalautteita:

"Tää aamuposti on hieno konsepti ja kiitollisena sen otin äsken vastaan."

"Olipa ihana viesti! Kiitos! Tuli hyvä ja lämmin fiilis"

Liity yli 40 000 Strongholdin sunnuntaikirjeen tilaajan joukkoon!