verkkovalmennusbanneri

Verkkovalmennuksiamme on myyty yli 3 miljoonalla eurolla – yli 6 000 asiakkaalle

Strongholdin tuottamien verkkovalmennusten avulla opit johtamista, myyntiä, vaikuttavaa viestintää, liiketoiminnan muotoilua, neuvottelutaitoja, sosiaalisen median hyödyntämistä – ja monia muita rahanarvoisia taitoja.

Verkkovalmennussisältöjä voi katsella ja hyödyntää missä tahansa, milloin tahansa, millä laitteella tahansa. Valmennukset toimitetaan Stronghold Suksee -valmennusportaalin kautta – tai halutessasi omaan oppimisympäristöönne.

Verkkovalmennus on skaalautuva tapa oppia uusia taitoja – yhdessä tai erikseen

Olitpa sitten tiedonnälkäinen yrittäjä, johtaja tai ammattilainen, Stronghold Sukseen verkkovalmennusten avulla opit uusia taitoja osaavien valmentajien johdatuksessa.

Yksilöllinen oppiminen

Verkkovalmennuksemme on paloiteltu niin, että ne ovat sovitettavissa yhteen arkesi kanssa. Opiskelitpa sitten iltaisin, viikonloppuisin tai työajalla, valmennusmoduulien tietojen haltuun ottaminen on joustavaa ja sujuvaa.

Yhteinen opiskelu

Olemme toteuttaneet sisäisiä koulutusprojekteja niin valmiiden sisältöjen kuin räätälöitävien kokonaisuuksien muodossa lukuisille organisaatioille. Jos haluat hankkia käyttöönne useamman valmennuslisenssin – tai pyytää tarjousta juuri teidän tarpeisiinne räätälöidystä koulutusohjelmasta – ota yhteyttä!

Laajasta valikoimastamme löydät oikean valmennuksen sinun tarpeeseesi

TUTUSTU VALMENNUSVALIKOIMAAN

Jari Sarasvuon legendaariset verkkovalmennukset

Strongholdin verkkovalmennusvalikoiman kruununjalokivinä ovat Jari Sarasvuon kuuluisat verkkovalmennukset PVTT, Y4K sekä YYA.

Näiden verkkovalmennusten ryhmät käynnistyvät kerrasta kolmeen kertaan vuodessa. Löydät seuraavan verkkovalmennusryhmän alkamisajan oheisten linkkien kautta.