Jos voisit tehdä henkilökohtaista historiaa, pitäisikö sinun?

Joidenkin yrittäjien kohtalona on kuolemattomuus. He ovat onnekkaimpia. Kaikken kovaonnisimmat yrittäjät jättäytyvät orjan kohtaloon.

Vaikka kuolemattomuus olisi miten epätodennäköistä, sen tavoittelu on orjaksi jättäytymistä parempi vaihtoehto. Selitän videolla tarkemmin. 

Valmennuksen myynti on päättynyt.

MITÄ, JOS VUOSI 2019 JÄISI HISTORIAAN OMAN YRITTÄJÄTARINASI KÄÄNNEKOHTANA?

Tuntuuko siltä, että elämän pitäisi tarjota enemmän? Kuuluuko sinulle parempaa kuin mitä nyt saat? Oletko päättänyt tehdä asialle jotain – kenties kerta toisensa jälkeen – kunnes lipsahdat, repsahdat ja palaat vanhaan toimintamalliisi?

Tiesitkö, että jopa 90 prosenttia uudenvuodenlupauksista epäonnistuu?

Ryhtiliikkeet eivät toimi. Itsensä tsemppaaminen ei toimi. Paremman huomisen toivominen ei toimi.

Mikä sitten toimii? 

Todistetusti kaksi asiaa moninkertaistaa onnistumisen mahdollisuudet:

1) hanki itsellesi valmentaja
2) tee kehittymisestä sosiaalista

Jos yrität yksin, todennäköisyydet ovat sinua vastaan. Mutta kun liityt joukkoon, joka tavoittelee parempaa tulevaisuutta yhdessä, todennäköisyydet kääntyvät puolellesi. Ja silloin voi syntyä ihmeitä.

Ihmeellä ei nyt tarkoiteta mitään yliluonnollista, vaan yksinkertaisesti odottamatonta positiivista käännettä. Ihmeet edellyttävät kolmea asiaa:

1) parempia ideoita, jotka loukkaavat nykyistä ajatteluasi
2) uusia ihmisiä, jotka sotkevat nykyistä peliäsi
3) inspiraatiota, joka luo positiivista energiaa

Y4K – Yrittäjän Neljäs Kohtalo -verkkovalmennus sisältää näistä kaikkia. Valmennusvideot ja -kirjeet tarjoavat inspiraatiota ja ideoita, jotka viet työkalujen avulla käytäntöön. Valmennuksen Facebook-ryhmässä vaihdat ajatuksia uusien ihmisten kanssa, joiden tukemana jaksat jatkaa matkaa.

Valmennuksen myynti on päättynyt.

tttn-pallo.png

Y4K-verkkovalmennus kietoutuu neljän yrittäjän tärkeimmän rastin ympärille

Tuote: Miten teet paremman tuotteen, jota asiakkaat osaavat ostaa?
Tiimi: Miten luot voittavan joukkueen ja kehität sitä?
Tarina: Miten tulet kuuluisaksi kiinnostavasta lupauksesta?
Numerot: Miten johdat yritystäsi faktoilla mielipiteiden sijaan?

Yrittäjän Neljäs Kohtalo on 14 viikon mittainen verkkovalmennus ja muutosmatka

Alkaen 30.3.2019 saat joka viikko käyttöösi videon, jolla opetan sinulle yhden työkalun tai ajattelumallin, jonka avulla muotoilet omaa yritystäsi ja liiketoimintaasi. Lisäksi saat kirjeen, jossa avaan näitä ajattelumalleja ja työkaluja tarinoiden ja esimerkkien kautta. Kaiken kukkuraksi saat työkalun, jonka avulla viet näitä ajatus- ja toimintamalleja omaan liiketoimintaasi niin, että jotain muuttuu myös konkreettisesti.

Vaikka valmennus on suunniteltu 14 viikon mittaiseksi, materiaalit ovat käytettävissäsi kuitenkin kokonaisen vuoden ajan. Kirjeet ja työkalut saat lisäksi ladattua omalle koneellesi jatkohyödyntämistä varten vaikka seuraavan 10 vuoden ajan.

Kaksi seitsemän viikon mittaista kokonaisuutta

Ensimmäiset seitsemän viikkoa keskitymme yrittämisen ja liiketoiminnan muotoilun ydinasioihin. Opit tunnistamaan omasta liiketoiminnastasi niitä asioita, joihin sinun tulee keskittää huomiosi ja energiasi sekä niitä asioita, joita pitää vähentää, karsia ja välttää. Kun teet oman osasi, kahden kuukauden päästä olet paremmin kartalla omasta bisneksestäsi kuin olet koskaan ollut. Toisin sanoen tiedät, missä olet nyt, ja mihin olet menossa sit.

Toiset seitsemän viikkoa pyhitämme yrityksesi liiketoiminnan muotoilulle. Luvassa on suoraan sanottuna haastavia harjoitteita, joiden läpi sinnittelemällä käännät yrityksesi kurssia kohti ylisukupolvista menestystarinaa. Sen sijaan, että sopertaisit mut, sanotkin itsevarmasti kun.

Y4K-valmennuksen työkalut on testattu todellisuuden tulikokeessa ja todettu toimiviksi

25 vuoden ajan olen käyttänyt aikani, osaamiseni ja energiani sen tutkimiseen, mikä tekee ihmisistä ja yrityksistä menestyviä.

25 vuoden ajan ihmiset ovat luottaneet minuun niin paljon, että ovat kokeilleet ja testanneet niitä ajatuksia, jotka olemme työllämme esiin kaivanut maailmasta.

Ja 25 vuoden ajan he ovat tulleet takaisin kiitollisina ja innokkaina takaisin tislaamaan oppimastaan aina vaan toimivampia työkaluja.

Valmennuksen myynti on päättynyt.

sadat yrittäjät ovat jo käyneet läpi y4k – yrittäjän neljäs kohtalo -verkkovalmennuksen. Nyt on sinun vuorosi.

Nousukautta on jäljellä vielä hetki, ja seuraavan laskusuhdanteen aikana jaetaan markkinaosuudet uudestaan. Niistä riittää sinullekin, yrittäjäystäväni. Jos haluat, että maailman muutos sataa sinun, lastesi ja lastenlastesi laariin, sinun kuuluu ostaa tämä valmennus.

Se on hyvä sijoitus. Jos et jostain syystä petä odotuksiani, saat sille korkeanpaikankammoiselle vertigo-huimausta aiheuttavan koron.

Kun teet oman osuutesi, sinulla on eväät aivan toisenlaiseen tulevaisuuteen. Kenties sinusta kehittyy sellainen yrittäjä, joka matkaa kohti kestävää perintöä, etten sanoisi lähes kuolematonta elämäntyötä. Ja kuten niin monessa muussakin asiassa, matkalla olet jo perillä.

minä kannan riskin, sinä saat pitää tuotot

Anteeksi suorapuheisuuteni, mutta Y4K – Yrittäjän Neljäs Kohtalo -verkkovalmennus on laadukas. Se sisältää parhaita työkaluja, joita olen urani aikana oppinut, luonut ja asiakkaiden kanssa soveltanut – todennettavasti hyvin tuloksin.

Olen niin varma siitä, että Y4K on myös sinulle hyvä investointi, että kannan riskinkin sinun puolestasi. Jos käy niin, että Y4K ei vakuuta sinua ensimmäisen 30 päivän ajan valmennuksen alusta laskettuna, saat rahasi täysimittaisina takaisin yhdellä sähköpostilla Stronghold Sukseen asiakaspalveluun. Siis 100% tyytyväisyystakuu, rahat takaisin, kakistelematta.

Valmennuksen myynti on päättynyt.

 

y4k-nelikentta.png

yrittäjän neljäs kohtalo –kuolematon yrittäjyys

Y4K – Yrittäjän Neljäs Kohtalo -verkkovalmennus opettaa sinulle:

  • Yrittäjän neljä tärkeintä rastia: Tuote, Tiimi, Tarina, Numerot
  • Miten johdat liiketoimintaasi niin, että toiset tekevät työt ja toiset keksivät tuotteet
  • Mitä ylisukupolvinen yrittäjyys vaatii, ja miten sitä voi alkaa tavoitella

Y4K-verkkovalmennuksen faktat

  • 3 tuntia videoaineistoa
  • Jari Sarasvuon kuuluisan raflaavaan tyyliin kirjoitettuja konkretisoivia kirjeitä
  • 17 käytännöllistä työkalua, joiden avulla viet valmennuksen opit käytäntöön
  • Vuoden käyttöoikeus aineistoon

BONUS: Y4K-tilaajan saat Aamulenkki-kirjaston sekä minivalmennuksen kulttuurista ja tarinankerronnasta

Vuoden 2018 alussa tein muotokokeilun nimeltään Aamulenkki. Kolme kertaa viikossa julkaistu podcast-ohjelma osoittautui huippusuosituksi, ja koostimme sen 53 jaksosta kirjaston. Kun ostat Y4K-valmennuksen ennen 30.3.2019, saat käyttöösi Y4K-valmennuksen lisäksi koko Aamulenkki-kirjaston vuoden ajaksi.

Saat siis paitsi kattavimman verkkovalmennukseni yrittämisestä, myös yleishyödyllisen paketin ihmisyydestä, johtamisesta, markkinoinnista – ja kaikesta, mikä tekee elämästä elämisen arvoista.

Eikä siinä vielä kaikki. Lisäksi saat tänä keväänä julkaistavan minivalmennukseni kulttuurista ja tarinankerronnasta. Linkki tähän valmennuskokonaisuuteen toimitetaan sinulle, kun se valmistuu.

 

 Y4K – Yrittäjän neljäs kohtalo

-verkkovalmennuksen hinta on

497 € sis. ALV

Valmennuksen myynti on päättynyt.

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli et koe, että Y4K – Yrittäjän Neljäs Kohtalo -verkkovalmennus on vähintään hintansa arvoinen, palautamme rahasi takaisin täysimittaisina. Takuu on voimassa 30 päivän ajan valmennuksen aloittamisesta.


y4k-valmennuksen ovet sulkeutuvat pian.
Tee päätös nyt.

Valmennuksen myynti on päättynyt.