Kahdessa vuodessa ehtii ihmeitä

[fa icon="calendar'] lokakuuta 4, 2016 | Jari Sarasvuo

 


Rakas Stronghold-heimolainen (tai heimostamme kiinnostunut kanssakulkija),

Kaksi vuotta sitten istuin saunan lauteille, ja Kuulapää antoi kameran pyöriä. Tuosta hetkestä tähän päivään on ehtinyt tapahtua paljon. Sen kunniaksi kuvasin videon, jossa raotan jo tapahtunutta ja pian tapahtuvaa. 

Katso siis video, ja jatka lukemista sen jälkeen. Ei hätää, jaksan kyllä odottaa.

...Jos jo tapahtunut kuulosti kiinnostavalta, tai jos huomaat pohtivasi, voisiko se, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, olla myös sinun elämäsi kannalta hyödyllistä, liity mukaan heimoomme.

Ja jos olet jo heimossa mukana, kiitos siitä. Yhdessä pääsemme pidemmälle. Siksi haluaisinkin pyytää sinulta seuraavaa: kutsu joku läheisesi kulkemaan kanssamme seuraavat kaksi vuotta. Tai kaksi kuukautta, viikkoa tai päivää.

Stronghold-heimossa ei muuten spämmätä. Harkitsemme hyvin tarkoin, minkälaisia viestejä lähetämme ja kenelle. Ja jos tästä huolimatta joskus tuntuu siltä, että olemme loukanneet luottamustasi, heimosta pääsee pois yhdellä klikkauksella.

(Sen verran haluan varoittaa, että takaisin pääseminen voi olla vaikeaa, koska Irlannissa Hubspotin pääkonttorilla on päätetty, että kerran eronnutta ei saa liittää heimoon takaisin ilman irlantilaisten erillistä lupaa. Pysy siis mukana siihen asti, että olet täysin varma siitä, ettet enää koskaan halua kuulla meistä mitään.)

Minua ilahduttaa edelleen, kuinka moni on päättänyt pysyä matkassa mukana – ja kuinka harva kuluneen kahden vuoden varrella on palvelutyöstämme pahastunut.

 

 

Aihe: Sanat

Jari Sarasvuo

Kirjoittaja: Jari Sarasvuo