Stronghold -Live webinaari 18.10. - Tallenne

[fa icon="calendar'] lokakuuta 19, 2015 | Jari Sarasvuo

IMG_6251

Rakas Stronghold Live Webinaarin osallistuja!

Olipa hulvatonta menoa ja seassa ihan asiaakin.

Hieman taisi lähteä lapasesta tämä Jessen (ja Pietarin, j

oka tosin otti hatkat kesken webinaarin, kuten 10 teistäkin, ymmärrän) ilmaantuminen Roland Mildhin tekemään mahonkinpöytään. Näky oli todellinen ja vaati dokumentaation.

En ole flipannut. En myöskään halua pilkata ketään. Ilo

itsen elämän ihmeistä lapsen lailla. Suosittelen sinullekin. Sellaista kutsutaan armoksi. True grace.

”Siellä missä ei ole naurua, siellä ei ole armo saanut aloittaa työtään.” Kirkkoisä Augustinus.

”Nauru on vastamyrkkyä perkeleelle.” Martti Lutter.

Mutta minulla oli asiaakin. Olemme siirtyneet sosiaaliseen aikakauteen, vieläpä niin, että postmoderni aika väistyy transmodernin ajan tieltä. Johanna Hurmerinnan kehys uudessa kirjassaan On aika muuttua on tervetullut. Howard Gardnerin Five Minds for the Future (kurinalainen, syntesitoiva, luova, kunnioittava ja eettinen) tarkoittaa seuraavaa sosiaalisen älykkyyden tasoa.

JT Bergqvistin ja Esa Korvenmaan kanssa validoimani Supertuottavuus-malli on keino muuttaa sosiaalisen aikakauden voimat ja lainalaisuudet käyttökelpoisiksi tuottavuustyökaluiksi. Kuva ohessa. Voin avata huolellisesti kiinnostuneille.

IMG_7353

Jos tuottavuuden 8-kertaistava Supertuottavuus-mallin käytännön hyödyntäminen todella kiinnostaa, anna kuulua itsestäsi. Järjestän tilaisuuden päästä käsitteistä konkretiaan.

Pian käynnistyy Puolita vitutus, tuplaa tulokset, toinen sukupolvi –verkkovalmennus. Kun stressikuorma vähenee ja tuottavuustyökalujen hallinta paranee, voimavarat saavat tuekseen sellaisen vivun, että alkaa tulosta syntyä. Tämä on tullut todistettua sekä aivan hiljattain että lukemattomia kertoja neljännesvuosisadan kestäneen matkan varrella.

PVTT2 on hyvä verkkovalmennus. Usko mua. Jos et usko, älä osta. Jos uskot, tee ratkaisusi heti.

Se mitä et tee heti, sitä et todennäköisimmin tee lainkaan. Jos se mitä teet heti, voisi kääntää pelin suunnan, sen tekemättä jättäminen pitää oman pään paineessa jatkossakin.

Kiitos että saan palvella sinua. Minun nimeni on Jari ja minä olen sinun ystäväsi!

jarisi

 

 

 

Aihe: Sanat

Jari Sarasvuo

Kirjoittaja: Jari Sarasvuo